XX. ARTESZ Kupa 2017-08-13 10:16


Egy különleges verseny, egy jubileumi kupa, egy egyedi eredmény. Ez jellemezte a mai napon végetért 20. ARTESZ Kupát.Az ASE VSC 19 éve rendezi meg az ARTESZ Kft. támogatásával minden év augusztus 20.-a közeli hétvégéjén a cég nevét viselő kupát. Az idén kicsit korábbra kellett tennünk a versenyt, más versennyel való ütközés miatt és ezzel elindult a nem szokványos sorozat. A pénteki nevezésnél már tisztán látszott, hogy az idén nem a szélcsend lesz a jellemző, hanem inkább azért izgultunk, hogy ne legyen túl sok szél. Nem jött be. Az alap 20-25 csomós szelet gyakran jellemezte a 35-45 csomós befújás, így esélyünk sem volt elhagyni a kikötőt nemcsak szombaton, de vasárnap sem.
A versenyrendezőség mégis 3 futamot bonyolított le. Hogy lehet ez?
Nos parti futamokkal 

Az első megmérettetés a versenyszabályzat 10 kérdésből álló tesztje, a második a lobogók és hangjelzések ismerete 11 kérdésben, majd a harmadik a ki tud gyorsabban csomót kötni.
A három eredmény alapján összesítettünk és hírdettünk győzteseket!

Az idei igazán rendhagyónak mondható 20. Artesz kupa nyeresei:
1. Nagy Róbert/Mészáros Miklós
2. Boromisza László/Kormány Gábor
3. Seres Péter/Szécsényi Andrea


Gratulálunk minden versenyzőnek, köszönjük a rendezőknek a segítséget és nagy hálánk Ferenczhalmy Zolinak és Zsuzsinak, valamint Dér Gyurinak és Heninek hogy mellettünk állnak, hogy támogatnak minket!


Az ünnepi hangulatot emelve szombaton egy kareoke, disco esten vehettünk részt és mindkét nap finom tortákkal leptek meg minket!KÖSZÖNET! MINDENÉRT! Minden résztvevőnek!
Jövőre találkozzunk megint!