Soltész - Paks Kupa 2016 2016-06-13 08:00
Az idei év a jubileumokról szól ! Az évadot a 20. Burgmann Kupával kezdtük, majd a mostani hétvégén egyesületünk megrendezte a 2016-os Soltész - Paks Kupát, mely esetében a fő szponzorunk, a Soltész Kft ünnepli fennállásának 25. évfordulóját ! Ebből az alkalomból kedveskedtünk a sok éves belénk vetett bizalom és támogatás megköszönéseképpen a cégnek és egy különleges emlékkel készültünk.
 
 A hétvégén az időjárás is mellettünk állt ! A versenykiírásban 6 futamot terveztünk, mely
et meg is tudtunk valósítani ! Szombaton szikrázó napsütésben, kellemes szélben minden elképzelést betartva 4 futamot indíthattunk és futtathattunk be, majd vasárnap már az esővel kacérkodva újabb kettőt sikerült ! Élmény volt látni, ahogy a sötét szürke felhők végigtáncoltak a déli partról indulva a keleti medence mellett, miközben a végére felettünk és csak és kizárólag felettünk felszakadozott a felhőzet és kisütött a nap, ezáltal fantasztikus fényviszonyokat biztosítva a futamnak !


12 nevezett 470-es hajó és 19 kalóz részvételével hirdettünk végül eredményt !

                            
Gratulálunk a hajóegységeknek a sportszerű és élményekben gazdag versenyzéshez, valamint a rendezőknek, hogy segítettek most is az esemény lebonyolításában ! Jövőre mindenkit visszavárunk !