Megérkezett az első beszámoló : az Agárdon megrendezésre került Építők Kupával indul a szezon 2017-04-10 00:00


Agárd 2017. április

 

Félévnyi szárazon vergődés után végre megkezdődött a szezon Agárdon.  Tökéletes szél, napsütés, rajzolni sem lehetett volna szebbet. Tivadar mesterék kalózban, Tigrissel pedig finnben csaptunk a közepébe, különösebb előjáték nélkül.

Nem írtam el; Ujváry Dénes megkezdte finnes pályafutását, mint junior.

Kissé elmerengtem az idő folyásán. Szép dolgok ezek. Láttam beülni OP-ba, láttam a laser-ben, és most ott voltam az első finnes métereinél. Döbbenet, csodálkozás, majd széles vigyor. Egy örök szerelem első lépései.  Szépen  levitorlázta a 6 futamot, vasárnap a raum-ba már a vérem szívta. Előre látom, hogy fél év, és elkalapál. Nagyon szép dolgok ezek.

Szombat du. ettünk még pár keszeget, ücsörögtünk, áztattuk magunkat a termálban, Tigris kortyolgatta a szörpöt, én a some beert. Talán kétszer el is bóbiskoltam. Szépen csöndesen folyt az idő. Meg voltam elégedve helyzetünkkel. Este hazafelé megígérte, hogy ha majd Ő lesz finn master (pontosan 22 év múlva), bedob némi folyékony elemózsiát az öregek otthonába, nekem.  

Nagyon praktikus az is, hogy a juniornak van jogosítványa, és még szeret vezetni is. 

A szombati  4 lógós futam meghozta gyümölcsét vasárnap reggelre, alig tudtam leülni s gondolkodni, annyira fájtak a combjaim.

Nagy köszönet Sipos mesterünknek a segítségért!

Jedi

Hun 69