Lassan, de biztosan birtokba vehetjük A Koloska kikötőt, bár még korlátozásokkal! 2020-05-28 00:00Kedves Sporttársak!


Alábbiakban olvashatjátok a mai napon Mayer Tivadar kikötővezetőtől kapott hivatalos tájékoztatást a Koloska kikötő 2020. 05.29.-től életbelépő új Működési Rendjéről.
A beadott hajóigényeket elkezdjük elbírálni, de kérünk mindenkit, hogy tartsa be mind a kikötő üzemeltetése, mind az asevsc vezetősége  által ( lásd Bernát Magdi tegnapi napon kiküldött e-mailei)  megküldött feltételeket és előírásokat!

További előírás, hogy  a hajók használata után nem elég a szokásos átadás előtti kitakarítás, hanem vírus és baktérium elleni fertőtlenítésre is szükség van épp úgy, mint a közös használatú konyha és társalgó fokozott tisztán tartására és fertőtlenítésére. Ennek módjának kidolgozása folyamatban van, későbbiekben tájékoztatunk még Benneteket a pontos részletekről!

Hangsúlyozottan felhívnánk figyelmeteket, hogy a kikötőben és a hajóinkon további intézkedésig  az előírásoknak megfelelően csak családtagjaitokkal tartózkodhattok!
Kérjük mindenki belátását és tudomásulvételét a jelenleg meghozott renddel kapcsolatban és tartsuk be, valamint fogadjuk el, hogy ez most még nem a felhőtlen  bulizások, bandázások ideje! -------------


Ezúton értesítek mindenkit a Koloska kikötőben 2020.05.29-től érvénybe lépő használati szabályokról.

 

A kikötőt a beutalt vendégek, a bérlők és családtagjaik, a kikötőben működő egyesületi tagok és családtagjaik látogathatják és használhatják a kikötői szolgáltatásokat.

 

Működési rend, betartandó szabályok:

 

-          A Kikötőben a tartózkodás idő korlát nélkül lehetséges.

 

-          Rendezvényeket továbbra sem lehet tartani.

 

-          A beléptető rendszer 06.16-ig marad manuális.

 

-          A belépéshez szükséges karszalagokat a REKÖ recepció az igénylő személyes megjelenése nélkül élesíti 06.16. nappal kezdődően.

 

-          Az adatbázisban szereplő gépjárművek esetében a belépés biztosított, változás esetén a regisztrálni kívánt gépjármű rendszámokat e-mailban a reko@npp.hu címre kell megküldeni.

 

-          215/2020. (V.20.) Korm. rend. értelmében 2020. 06.16-tól a gyermek és ifjúsági táborok napközis és ottalvós szervezésben egyaránt megtarthatóak.

MVM Se. ifi program keretében júni. 16-ig REKÖ-höz hasonlóan a kikötői szobákat 50% létszámmal veheti igénybe.

 

-          Az ASE, MVM SE hajók használatára vonatkozó biztonsági szabályok kidolgozása az egyesületek feladata, betartva a PVCS. utasításait. (fertőtlenítő takarítás személyzet váltáskor, igénylő személyek körének meghatározása, stb)

 

Üdvözlettel:

Mayer Tivadar

kikötővezető

Szolgáltatási Osztály

Rekreációs Központ

mayert@npp.hu

Tel.:+36 87 581 554

Fax: +36 87 342 010

Mobil:+36 20 355 3684

cid:image003.jpg@01D19F92.9A827EA0

 

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

7031 Paks, Pf.71

www.atomeromu.hu