Elmarad a 2020. március 12.-re meghirdetett szakcsoportülés!!! 2020-03-11 00:00


Kedves Sporttársak!Az egyesületünk Vezetősége a mai Kormányrendelet alapján rendkívüli megbeszélésen úgy döntött, hogy a holnapi napra meghirdetett ASE VSC Szakcsoportülést ezennel LEMONDJA!


Tekintettel arra, hogy mi is szeretnénk mindent elkövetni egészségünk megóvásának, valamint az Erőmű, mint kiemelt objektum, akadálymentes működésének biztosítása érdekében, ezért határoztunk az elhalasztás mellett.


Az elkövetkező napok, hetek fogják megmutatni, hogy mikor tudjuk a gyűlés új időpontját kijelölni, de abban biztosak vagyunk, hogy ez Húsvét előtt nem fog bekövetkezni!


Szeretnénk egyben megnyugtatni minden tagjelöltünket, akik taggá nyilvánítási kérelmet adtak be, hogy a felvételükről való döntés,- bárhogy is alakul a Covid-19 vírus elleni védekezés, - mindenképpen még szezonkezdés, illetve az idei hajóigények elbírálása előtt meg fog születni. 


Kérjük a pártfogókat, hogy beszéljenek támogatottjukkal és nyugtassák meg őket, hogy a tagfelvételük még a tavasszal felterjesztésre és elbírálásra kerül!


Bízunk benne, hogy az országos szintű megelőző intézkedések hatékonyak lesznek és mihamarabb leküzdjük a vírus terjedésének lehetőségét!


Köszönjük megértéseteket!

Jó szelet:Koppány Emese
Kommunikációért felelős vezető